Avtaletegning Sykkylvsbrua

Onsdag 31. januar 2018 kl. 12:00 vert innkrevjing av bompengar på Sykkylvsbrua avslutta. AutoPASS-brikker som er utleverte frå Sykkylvsbrua AS vil slutte å virke etter 31. januar 2018.

Brikker med nummer som byrjar med L: 29 eller 95780029 er levert av Sykkylvsbrua AS. Desse brikkene vil ikkje fungere i andre bompengeanlegg etter 31. januar 2018.

Teikning av ny avtale med Sykkylvsbrua er difor ikkje lengre muleg, sidan alle avtaler avsluttast frå 31.01.18.
For å sikre kontinuitet for eksisterende AutoPASS-kunder, vil kundar med hovudavtale frå Sykkylvsbrua AS automatisk bli overført til Vegamot AS som er det Regionale bompengeselskapet i Møre og Romsdal og Trøndelag. Du vil automatisk få tilsendt ny brikke som kan nyttast frå 1. februar 2018.

Dersom du ikkje har AutoPASS-avtale frå tidligare, og du ynskjer ei brikke for å kunne bruke i diverse bompengeanlegg, så vil vi anbefale at du teikner avtale med www.vegamot.no, og får brikke frå dei.

NB! For meir informasjon om avslutninga av bompengeinnkrevjinga på Sykkylvsbrua, sjå her.

 

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden!

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden! Du bruker en nettleser som ikke støttes av dette nettstedet. Dette betyr at noen funksjoner ikke fungerer som de skal. Bruk eller oppgrader / installer en av de følgende nettlesere for å dra full nytte av dette nettstedet.
- Takk!
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux