Avtaletegning Sykkylvsbrua

Onsdag 31. januar 2018 kl. 12:00 vert innkrevjing av bompengar på Sykkylvsbrua avslutta. AutoPASS-brikker som er utleverte frå Sykkylvsbrua AS vil slutte å virke etter 31. januar 2018.

Brikker med nummer som byrjar med L: 29 eller 95780029 er levert av Sykkylvsbrua AS. Desse brikkene vil ikkje fungere i andre bompengeanlegg etter 31. januar 2018.

Teikning av ny avtale med Sykkylvsbrua vil dermed kun gjelde ut januar, deretter vil avtalen avsluttast.
Vi anbefalar alle som likevel ynskjer avtale med Sykkylvsbrua å fyrst teikne hovedavtale med eit anna bompengeselskap, sidan brikka frå Sykkylvsbrua ikkje lenger vil fungere etter 31.01.18.

Du kan teikne avtale med www.vegamot.no, og få brikke frå dei. Deretter kan du teikne avtale med Sykkylvsbrua, dersom du ynskjer rabatt ved passeringar på Sykkylvsbrua i januar 2018.

Teikn avtale med Sykkylvsbrua for rabatt i januar. 

 

For meir informasjon om avslutninga av bompengeinnkrevjinga på Sykkylvsbrua, sjå her.

 

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden!

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden! Du bruker en nettleser som ikke støttes av dette nettstedet. Dette betyr at noen funksjoner ikke fungerer som de skal. Bruk eller oppgrader / installer en av de følgende nettlesere for å dra full nytte av dette nettstedet.
- Takk!
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux